×
Otse sisu juurde

PRIVAATSUS

Scenic Labs, LLC privaatsuspoliitika

See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas teie isikuandmeid kogutakse, kasutatakse ja jagatakse, kui külastate veebisaiti www.biaslighting.com (edaspidi "sait") või sooritate ostu sooritades.

ISIKUANDMETE KOGUMINE, TÖÖTLEMINE JA SÄILITAMINE

Veebisaidi külastamisel kogume automaatselt teavet teie seadme kohta, sealhulgas teavet teie veebibrauseri, IP-aadressi, ajavööndi ja mõne teie seadmesse installitud küpsise kohta. Peale selle kogume veebilehe sirvimise ajal teavet üksikute veebilehtede või toodete kohta, mida te vaatate, millised veebisaidid või otsingusõnad saidile viitasid ja teavet selle kohta, kuidas saitiga suhtled. Sellele automaatselt kogutud teabele viidatakse kui "seadme informatsioonile".

<b>Milliseid isikuandmeid töödeldakse?<b>

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; − kauba kohaletoimetamise aadress; − pangakonto number;− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); − klienditoe andmed.
<b>Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse?<b>
- „Veebimajakad”, „sildid” ja „pikslid” on elektroonilised failid, mida kasutatakse saidi sirvimise kohta teabe salvestamiseks.

Lisaks sellele, kui sooritate saidi kaudu ostu või üritate seda teha, kogume teilt teatud teavet, sealhulgas teie nime, arveldusaadressi, saatmisaadressi, makseteavet (sealhulgas krediitkaardi numbreid), e-posti aadressi ja telefoninumbrit. Me nimetame seda teavet kui „tellimuse teavet”.

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine jatarbijavaidluste lahendamine).

KUIDAS ME KASUTAME TEIE ISIKUANDMEID?

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.
Suhtle teiega;
Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja
Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

TEIE ISIKUANDMETE JAGAMINE

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie isikuandmeid kasutada, nagu eespool kirjeldatud. Näiteks kasutame meie veebipoe toitmiseks Shopify-d - selle kohta, kuidas Shopify teie isiklikke andmeid kasutab, saate lisateavet siit: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kasutame ka Google Analyticsi, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid Saiti kasutavad - lisateavet selle kohta, kuidas Google teie isiklikke andmeid kasutab, saate lugeda siit: https://www.google.com/intl/et/policies/privacy/. Google Analyticsist saate loobuda ka siin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või muule seaduslikule teabenõudele, mida me saame, või meie õiguste muul viisil kaitsta.

SIHITUD REKLAAM
Nagu ülalpool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet, et pakkuda teile sihitud reklaami või turundusteateid, mis võiksid olla teie arvates huvipakkuvad. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas sihitud reklaami toimib, võite külastada Network Advertising Initiative'i ("NAI") hariduslehte aadressil http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Te saate sihitud reklaamist loobuda järgmistelt:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisaks võite mõned neist teenustest loobuda, külastades Digital Advertising Alliance'i loobumisportaali aadressil http://optout.aboutads.info/.

ÄRGE JÄLGIGE
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

oMA ÕIGUSTE
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.
Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

ANDMETE TAASTAMINE
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

MUUDATUSED
- Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).
VÕTA MEIEGA ÜHENDUST
Lisateabe saamiseks meie privaatsustavade kohta, kui teil on küsimusi või kui soovite esitada kaebuse, võtke meiega ühendust e-posti teel aadressil support@sceniclabs.com või posti teel, kasutades allolevaid andmeid:

2 Kiel Avenue #133, Kinnelon, NJ, 07405, Ameerika Ühendriigid